# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Monoir feat. Bianca Linta - Golden Sands

Monoir feat. Bianca Linta - Golden Sands

Dupa succesul hitului international, "The Violin Song", care a fost difuzat in tari precum Polonia, Bulgaria, Grecia, Rusia, Turcia, si piesa "We Had Love" lansata in martie, Monoir revine cu un single si videoclip fresh, "Golden Sands", featuring Bianca Linta.

Clipul, filmat in Miami, in regia lui Bogdan Paun, pune in scena o poveste de dragoste cosmica, ce surprinde emotia si modul in care cei doi indragostiti isi impartasesc tot ce sunt dispusi sa faca pentru iubirea lor. Piesa este scrisa de Cristian Tarcea (Monoir) si Theea Miculescu, iar de productie s-a ocupat artistul.

"Golden Sands" este o piesa de vara pe care am inceput-o alaturi de Bianca. Ne-am transpus sentimentele in piesa si speram ca lumea sa simta ceea ce am simtit si noi atunci cand am compus piesa. Sper din tot sufletul ca "Golden Sands" sa ajunga in inimile voastre!", declara Monoir. 

Cei doi artisti s-au cunoscut in vara anului trecut si s-au inteles din prima secunda. Au intrat in studio si au inceput sa lucreze impreuna. 

"Povesteam despre iubirea adevarata, despre cum generatiile noastre isi pierd repede interesul si trec repede la urmatoarea chestie interesanta, si cat de tare e sa traiesti o iubire adevarata in ziua de azi, cand totul e disponibil si oamenii nu mai au aceleasi principii si valori. Ne aminteam de cuplurile de batranei care au rezistat si inca se iubesc, sau pur si simplu, de cuplurile care se iubesc neconditionat. 'Golden Sands' e cea mai frumoasa declaratie de dragoste din perspectiva mea.", adauga Bianca Linta. 

Inca din 2009, Monoir a reusit sa cucereasca topurile radiourilor din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piesele "Zaynah", "Sing Loud" si multe altele produse de catre el, care au fost No.1 in Balcani. In 2016, Monoir lanseaza hitul "The Violin Song", piesa ce a generat peste 57 de milioane de vizualizari pe YouTube. Artistul si producatorul Monoir a colaborat cu artisti de renume precum Alexandra Stan, Alina Eremia, Laurentiu Duta, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia, Xonia, Raluka, Nicole Cherry, Ellie White, F. Charm, Dony, Muri & Mario (Denmark), Elena Gheorghe.
Sursa: Cat Music - 27 Mai, 2017