# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Mircea Eremia - Drame si Iubiri

Mircea Eremia - Drame si Iubiri

Mircea Eremia - Drame si Iubiri
Mircea Eremia a devenit in scurt timp foarte apreciat si iubit de publicul din Romania, datorita pieselor sale care reusesc de fiecare data sa transmita emotii si energie pozitiva publicului. Fratele Alinei Eremia vrea sa isi surprinda fanii cu o noua piesa de dragoste, dar si pe sora sa, care isi serbeaza astazi ziua de nastere. Mircea si-a dorit foarte mult sa lanseze aceasta piesa de ziua surorii sale pentru a arata aprecierea si dragostea neconditionata pe care i-o poarta acesteia.

"Drame si iubiri" este o piesa emotionanta si transmite un mesaj sensibil tuturor adolescentilor. Povestea surprinsa in videoclip este traita, la un moment dat, de fiecare dintre noi. Cei doi indragostiti sunt cuprinsi de regretele despartirii si sufera pentru ca nu isi pot pastra iubirea sincera.

"Melodia "Drame si iubiri" reflecta desele povesti de dragoste intalnite in randul tinerilor adolescenti. Versurile melodiei sunt concepute in mare parte de mine, inspirate din trairi personale. Este o piesa la care am muncit foarte mult si sper ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Sunt sigur ca melodia o sa fie perceputa si inteleasa de tot publicul meu. Am ales ca data de lansare 15 decembrie, ziua in care este nascuta sora mea, pentru a ii arata cat de recunoscator sunt pentru faptul ca este mereu alaturi de mine si ma indruma cat poate de mult in ceea ce fac", a spus Mircea Eremia.

Piesa este produsa in totalitate in studioul DOMG (Mihai Gruia & Dorian Oswin). Versurile care te vor face sa retraiesti sentimentele dragostei adolescentine au fost realizate de Mircea Eremia impreuna cu Dorian Oswin (DOMG). Piesa "Drame si iubiri"este insotita de un videoclip spectaculos, in regia lui Claudiu Stan, care a reusit intr-o maniera unica, sa transpuna in imagini povestea celor doi indragostiti.

Mircea Eremia, un tanar talentat si energic, s-a facut remarcat pe scena muzicii romanesti cu piese precum: "Interzis", Dragostea doare" sau "Ilegal" cu Alina Eremia. Tanarul artist pare sa fie idolul multor adolescente dovada fiind sutele de fani care il urmaresc pe retelele de socializare si milioanele de vizualizari de pe Youtube.