# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Mia Martina feat. Massari – "Latin Moon"

Mia Martina feat. Massari – "Latin Moon"

Mia Martina feat. Massari – "Latin Moon"
Red Clover Media are placerea de a va prezenta Mia Martina feat. Massari – Latin Moon.
 
Mia Martina este cantareata de origine canadiana care a devenit cunoscuta dupa ce a interpretat hitul semnat de Edward Maya, “Stereo Love”. Pentru cel de-al doilea single “Latin Moon”, Mia a ales sa colaboreze cu Massari.
 
Single-ul “Latin Moon” este inclus pe albumul de debut al artistei, “Devotion”, si a fost deja lansat in mai multe tari din Europa, printre care Franta si Spania iar acum este lansat si in Romania prin intermediul casei de discuri Red Clover Media.
 
Massari s-a nascut in Beirut si s-a mutat impreuna cu familia in Canada la varsta de 10 ani. Albumul sau de debut intitulat simplu “Massari” a fost un real succes, fiind recompensat cu discul de platina pentru numarul mare de vanzari. Single-urile “Real Love”, “Be Easy”, “Smile for Me” au fost hituri internationale si i-au adus recunoasterea in Europa, Asia si Orientul Mijlociu.
 
Massari a colaborat si cu Sol City la piesa “That Kinda Love”, care este in plina ascensiune in topurile muzicale din Romania.
 
Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari ale casei de discuri Red Clover Media, urmariti: //www.facebook.com/RedCloverLabel

Sursa: Red Clover Media - 24 Februarie, 2012