# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> Mesageri de poveste si experiente fantastice la WonderDay!

Mesageri de poveste si experiente fantastice la WonderDay!

Mesageri de poveste si experiente fantastice la WonderDay!
A mai ramas mai putin de o luna pana la WonderDay, Ziua Minunilor de la Palatul Mogosoaia, iar in spatiul demn de marile povesti ale lumii, se alatura cu mic si mare personaje ce vor insoti spectatorii pe drumul experientei si al descoperirii pe data de 29 iunie, pregatind tuturor participantilor o serie de activitati izvorate din invataturile stravechi. Eveniment sustinut de Volksbank si Silva, WonderDay propune publicului din Romania o alternativa la viata cotidiana printr-un program artistic deosebit, in ultima duminica a lunii iunie, plasat intr-un spatiu autentic de poveste, pe domeniul Palatului Mogosoaia.
 
La curtea domneasca, in locul unde incep toate povestile nemuritoare, se alatura de peste mari si tari mesagerii Incubator107 in cadrul unei zone interactive pregatite special pentru oaspetii sositi la WonderDay. Impanzita de cunoastere si traditie, zona il va avea in plan central pe Mestesugarul Strengar  ce va impartasi pasiunea pentru forma si culoare in lut si ii va invata pe cei prezenti secretele artei olaritului si tehniciile modelarii, publicul avand sansa sa experimenteze metode stravechi prin care formele prind viata. Jongleurul Iscusit soseste la curtea WonderDay impartasind un alt stil de viata, un mod neobisnuit de relaxare prin jocul cu lumini in cadrul unor demonstratii spectaculoase de jonglerie unde cei mai curiosi dintre spectatori vor putea lua parte la o experienta artistica de neuitat, prin dansul cu lumina. Mesterul Veselie va trimite publicul in fragilitatea copilariei si a viselor pline de culoare prin intermediul manuirii cu iscusinta a baloanelor de sapun. Participantii vor putea descoperi in acest mod cum sa se bucure de cele mai frumoase si fragile momente la intensitate maxima. Maseurul Fantastic va dezvalui spectatorilor tehnici ascunse de automasaj, iar invataceii vor descoperi “cum danseaza muschii cu articulatiile, cum circula sangele si energia, dar si mudre si exercitii pentru antrenat mainile”. Zmeele aduse la viata de Zana Cerului vor cuprinde evenimentul la inaltime, intr-un dans al culorilor si al pasilor spre soare. Nu in ultimul rand, cu delicatete si creativitate, Printesa Origami va impartasi traditia straveche japoneza a plierii hartiei colorate in modele de creaturi vii, obiecte neinsufletite sau forme decorative abstracte. Formele si culorile vor prinde astfel viata la WonderDay, intr-un spatiu al emotilor si al experientelor de neuitat, create special cu ocazia Zilei Minunilor.
 
Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:
 
Regular: 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie; 
On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile. 

Sursa: amphitrion.ro - 4 Iunie, 2014