# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Mandinga - Besame

Mandinga - Besame

Mandinga - Besame
Mandinga lanseaza single-ul si videoclipul ''Besame'', alaturi de Cat Music. Videoclipul, filmat in regia lui Alex Ceausu, este primul clip oficial lansat in aceasta formula. Din primavara anului trecut, trupa Mandinga o are ca solista pe frumoasa Barbara Isasi, tanara talentata care in 2013 a participat la "Vocea Spaniei". 

"'Besame' este o piesa fresh de vara. Sper ca oamenii sa primeasca in suflet acest proiect la care am lucrat intens si in care am investit multa energie. Am filmat in Mexic si in Romania si a fost extraordinar. Iubesc plaja si locurile exotice, deci a fost o mare placere, a fost ca un cadou. Clipul este dinamic si e perfect pentru zilele calduroase de vara. "Besame" este despre pasiune si dragoste, si sper ca fanii nostri se vor putea regasi in aceasta piesa si ca ii va inspira sa fie liberi, sa traiasca clipa, sa se bucure de vara cat mai mult!", declara Barbara, solista Mandinga.  

Muzica este compusa de Roberto Mario Stoica, Enrique Carlos Yustiz Perozo, textul este scris de Roberto Mario Stoica, Barbara Isasi, Alexander Benavides Himely, iar de orchestratie s-au ocupat Roberto Mario Stoica, Manase Palade.

"Besame" este cea de-a doua piesa pe care trupa o canta impreuna cu Barbara Isasi. Pana in prezent, Mandinga a lansat piese precum "Aventura" (ft. Erika), "Bling" (Ft. Muneer), "Hello" (Ft. Fly Project), "La vita e bella", "Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)" (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari. 

Sursa: Cat Music - 24 Mai, 2017