# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> LP - When We're High

LP - When We're High

LP - When We're High
Dupa ce a cucerit lumea cu piesa "Lost On You", LP lanseaza pe 5 mai, pe iTunes, albumul Deluxe Edition, alaturi de Cat Music. Albumul include piesa "When We're High", scrisa si produsa de LP, Mike Del Rio si Nate Company – echipa din spatele super hit-ului "Lost On You".

La finalul anului trecut, artista Laura Pergolizzi, cunoscuta sub numele de LP, a lansat cel de-al patrulea album din cariera, "Lost On You".  Single-ul cu acelasi nume a ocupat prima pozitie in topul iTunes din aproape 20 de teritorii, s-a pozitionat pe locul 4 in topul Shazam la nivel mondial si a adunat peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube. In ianuarie, artista a lansat doua piese cu videoclip, "Other People" si "Tightrope".  

Artista se afla momentan in plin turneu de promovare si revine in Romania pe 17 iunie, cand va canta in deschiderea concertului Kings Of Leon, sutinut pe Arena Nationala din Bucuresti. Biletele sunt disponibile in retelele Bilete.ro si Eventim.

Adepta a stilului indie rock, pop si alternative rock, LP a fost descoperita de catre David Loewry, solistul trupei Cracker, cel care a si produs albumul de debut "Heart – Shaped Scar". De asemenea, LP a compus texte pentru artisti precum Christina Aguilera, Rihanna, The Blackstreet Boys si Cher. 



Sursa: Cat Music - 8 Mai, 2017