# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Liquid Sunshine - Lord

Liquid Sunshine - Lord

Liquid Sunshine - Lord
DJ Sava si Connect-R continua povestea de succes inceputa in urma cu 9 ani, odata cu lansarea hitului Sunshine, si au o noua surpriza muzicala: proiectul Liquid Sunshine si single-ul "Lord".

De atunci si pana in prezent, cei doi hit-makeri au lansat numeroase piese in colaborare, dar au compus si produs alte zeci de piese pentru majoritatea artistilor din Romania. 

Si single-ul "Lord" este compus tot de catre DJ Sava si Connect-R, iar videclipul este regizat de catre Alex Ceausu. Despre noul proiect, DJ Sava declara:

"Suntem in 2015. La noua ani distanta de piesa 'Sunshine' si ne-am gandit sa refacem acest proiect, iar "Liquid Sunshine" mi s-a parut cel mai potrivit nume. 'Lord' este prima piesa pe care o lansam si are un videoclip in care rolurile principale sunt interpretate de doi copii, pentru ca in acest proiect vrem chiar sa fim doi copii".

Anul 2015 a inceput pentru cei doi artisti cu piesa "Te strig", alaturi de frumoasa Misha, primul single lansat in aceasta formula. Si a continuat cu zeci de concerte in tara si strainatate, zeci de piese compuse si produse si lansarea label-ului de muzica dance si electronica - "Bold Tracks".