# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Gianni Kosta feat. Belle - Sirius

Gianni Kosta feat. Belle - Sirius

HaHaHa Production lansează în România piesa "Sirius", o colaborare a DJ-ului, producătorului şi remixer-ului Gianni Kosta cu artista olandeză Belle.

"Sirius" este o piesă care ne duce cu gândul la vară şi care pune în valoare talentul DJ-ului pentru producţiile deep house. Single-ul a atins locul 1 în Top 100 Chillout tracks pe Dj Tunes la doar câteva săptămâni de la lansarea pe platformă.

Gianni Kosta este un DJ, producător şi remixer care şi-a câştigat popularitatea prin numeroase remix-uri de succes. Între acestea se află şi varianta sa la piesa "Are You With Me" a celor de la Lost Frequencies, un remix oficial lansat sub umbrela Armada Music. Totodată, piesa "Confident" a lui Demi Lovato a beneficiat de un remix făcut de Kosta, lansat de Hollywood Records.

Astăzi, Gianni Kosta este un artist care nu lasă pe nimeni indiferent, dând întotdeauna o energia bună publicului său. Perfecţionist şi pasionat, Gianni Kosta pune accentul în toate producţiile sale pe o abordare mai profundă a sunetului şi pe atmosferă. Încearcă mereu să spună o poveste prin sunete, într-un stil deep house şi melodic deep house.

"Sirius" a fost lansată la nivel internaţional de The Bearded Man Records, afiliat Armada Music.
Sursa: HaHaHa Production - 29 Martie, 2017