# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> FAMELESS a lansat albumul “Dreams Without A Past”

FAMELESS a lansat albumul “Dreams Without A Past”

FAMELESS a lansat albumul “Dreams Without A Past”
Fameless a lansat albumul de debut, "Dreams Without A Past", cu ocazia unui concert extraordinar sustinut vineri in Hard Rock Cafe si care i-a avut ca invitati speciali pe Tudor Chirila, Teodora Buciu, Cornel Ilie si Dan Byron.

Trupa a declarat: "A fost un concert total deosebit. A avut o energie speciala, de genul care te umple atat de emotie, constientizand valoarea momentului, dar si de recunostinta. Am depus impreuna foarte multa munca, iar faptul ca am ajuns in punctul in care "inmanam" publicului piesele noastre ne da un sentiment aparte de implinire. Unde mai punem ca acest moment a fost asistat si de un Hard Rock Cafe SOLD-OUT, iar baza noastra dedicata de fani, venita din toata tara, ne-a lasat cu gura cascata prin sustinerea oferita si surpriza facuta vineri seara. Va multumim din toata inima, a fost cea mai frumoasa seara din cariera noastra, una pe care ne-o vom aminti si peste 50 de ani!"

Albumul poate fi ascultat sau descarcat de pe platformele de distributie digitala accesand acest link: https://UMR.lnk.to/Fameless-DreamsPR. Deasemenea, cd-ul in format fizic poate fi cumparat online de pe Getmusic sau eMAG, precum si in magazinele Carturesti, Muzica sau Rock Shop. 

Cel mai recent single lansat de Fameless, "Hypocrisy", poate fi urmarit pe youtube

Sursa: Universal Music Romania - 1 Februarie, 2017