# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Excentric feat. Obie - F.D.R.

Excentric feat. Obie - F.D.R.

Excentric feat. Obie - F.D.R.
Excentric si Obie lanseaza cel de-al doilea single in aceasta formula, "F.D.R." dupa piesa "All the time", pe care au lansat-o in 2015.

Piesa "F.D.R." este compusa de catre Obie, iar videoclipul este regizat de catre Ciprian Iacob, cel cu care artistul a colaborat si in trecut.

"Titlul piesei este inspirat de Frederick D. Roosevelt si de sonoritatea numelui sau, acesta fiind sinonim cu partea fun a istoriei americane pana astazi. Am ales sa asociem titlul nostru cu acelasi acronim pentru a oferi piesei un titlu atractiv si comercial, dar si cu o poveste in spate", declara baietii.

Vlad Apetroaiei (Excentric) este tobosar, producator, compozitor si percutionist, iar proiectul "Excentric" are la baza show-ul de live act, ce consta in seturi clubbing si percutii, ritmuri combinate si improvizate pe beatul actual de club si asocieri cu voce.

Obie, pe numele sau real Michael Obinna Chigbundu, pe langa muzica, lucreaza si ca medic rezident al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara. A inceput sa cante la varsta de 4 ani, in biserica crestina din orasul in care s-a nascut, iar ulterior a inceput sa compuna si sa produca muzica. Recent, artistul a colaborat cu Theo Rose pentru piesa si videoclipul "Go Loca".
Sursa: Cat Music - 8 August, 2016