# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Elena Gheorghe lanseaza “Antidot”

Elena Gheorghe lanseaza “Antidot”

Elena Gheorghe lanseaza “Antidot”
Elena Gheorghe lanseaza cel mai recent single, "Antidot" si isi surprinde fanii cu o noua imagine, rebela, senzuala, cu energie rock si cu un clip intr-un decor de loft New York-ez, o poveste despre o dragoste la final, cu toata suferinta, mixul de stari si intensitatea unui astfel de moment.

"Este un single care vorbeste despre toate acele stari pe care le traim atunci cand intelegem ca e un drum fara viitor, atunci cand o relatie a fost complet consumata si simti ca innebunesti pentru ca nu gasesti o solutie, un #antidot pentru toata durerea din suflet. A fost o gama foarte noua de trairi la care am incercat sa ma conectez, am cantat fiecare vers simtindu-i sensul pana la capat si a fost, daca vreti, o experienta dramatica, ca de cinema sau teatru", declara Elena.

Pentru povestea vizuala, Elena a experimentat o noua imagine, printesa muzicii pop devenind un personaj foarte senzual, fashion, cu energie si emotie de star rock.

"Am simtit ca filmul 'Antidot' este unul care spune o poveste cu un mesaj foarte puternic, foarte adanc, in care, din pacate, ne regasim cu totii macar o data in viata. E despre acel moment in care intelegem ca nu mai exista drum de intoarcere, ca trebuie sa acceptam un final, cand simti cum treci de la o stare la alta, aproape cu 'nebunie' si ca ai da orice pentru un #antidot pentru aceasta suferinta.
E acea zbatere care te consuma, te epuizeaza si pentru acest rol, probabil printre cele mai complexe din cariera mea, am simtit nevoia unei schimbari de imagine, a unei 'maturizari'; am avut nevoie sa ma simt foarte femeie, puternica, asumata, o luptatoare in fata unui greu razboi: cu propriile emotii", adauga artista. 

Clipul piesei e realizat impreuna cu aceeasi echipa cu care Elena lucreaza de 3 ani: "Am filmat o zi si o noapte, a fost o filmare grea, intr-o hala industriala, la o temperatura de 0 grade. La un moment dat, din cauza efortului si frigului (eram imbracata doar intr-un body, sexy, e drept, dar deloc calduros :)), am facut o contractura musculara si am avut nevoie de o pauza de o jumatate de ora ca sa fiu iar in forma.
Dar lumea a avut rabdare si intelegere, mai ales ca am fost ca 'in familie'. Am lucrat cu aceeasi echipa care e alaturi de mine de ceva vreme: Antz, consultantii mei de imagine, regizorul Dan Petcan, Bogdan Filip - director de imagine, Tibi Hristu - scenograf, Andra Manea – make-up, Andreea Stancu- hairstyle si am purtat outfit-uri create de Agent Provocateur, Diva Charms si Cristina Savulescu", a incheiat Elena.

Piesa "Antidot" este o noua colaborare a artistei cu producatorul si compozitorul Laurentiu Duta si e produsa de CAT MUSIC.
Sursa: Cat Music - 17 Martie, 2016