# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Doddy si Puya lanseaza videoclipul "Klandestin (Dollar Bill)"

Doddy si Puya lanseaza videoclipul "Klandestin (Dollar Bill)"

Doddy si Puya lanseaza videoclipul "Klandestin (Dollar Bill)"
Videoclip nou: "Doddy feat. Puya - Klandestin (Dollar Bill)"

Inca de cand am supus votului viitoarele piese care vor compune "Maidanez E.P.", "Klandestin (Dollar Bill)" a devenit in foarte scurt timp cea mai apreciata, paginile oficiale de socializare fiind practic asaltate cu intrebari din partea fanilor nerabdatori privind data lansarii atat a piesei cat si a videoclipului.

Ne face placere sa va anuntam ca asteptarea a luat sfarsit si sa va prezentam primul videoclip oficial din cariera lui Doddy: "Klandestin (Dollar Bill)".

Doddy este cel mai nou artist Scandalos Music / MusicExpertCompany, prima aparitie oficiala avand loc sub forma unei colaborari pentru piesa "Maidanez", alaturi de Puya, Alex Velea, Mahia Beldo si Posset, iar acum, 6 luni mai tarziu, ne prezinta primul sau single oficial, "Klandestin (Dollar Bill)", in colaborare cu Puya.

Doddy: "Klandestin este piesa care sper sa ii atinga unde trebuie pe cei care simt si traiesc sentimentul asta - clandestin in cursa infernala dupa bani."

Puya: "Klandestin (Dollar Bill) e piesa oamenilor normali, a celor care nu inseala, nu fura, platesc taxe la timp, care daca au probleme pe strada merg la sectia din cartier, nu la vreun klan. Din pacate sunt o minoritate... niste klandestini in cursa dupa dollar bill."

Filmarile videoclipului au avut loc in China Town in prezenta catorva zeci de masini modificate, membri ai primului club de racing din Romania, No Speed Limit (facebook.com/NoSpeedLimitRomania), cu participarea de onoare a campionului national de raliuri Vali Porcisteanu (ValiPorcisteanu.com), la volanul masinii lui oficiale de competitie, in regia lui Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production - www.facebook.com/VisionProductionRomania).

Vali Porcisteanu: "Mi-a facut placere sa-l am alaturi de mine pe Puya, pe scaunul din dreapta... Imi doresc ca de fiecare data cand am ocazia, sa le transmit tuturor senzatia pe care o traim noi la bordul masinii de concurs. Asa cum ma asteptam, a fost foarte incantat si ma bucur ca am putut realiza impreuna aceasta colaborare, facand prin aparitia mea in videoclip un "featuring" in premiera pentru motorsportul romanesc. Sunt extrem de nerabdator sa vad ce a iesit si sunt sigur ca piesa va prinde foarte bine la public, iar prezenta mea va da greutate clipului. Sper sa mai avem si alte ocazii de acest gen pe viitor."

Filmari Videoclip Doddy feat. Puya - Klandestin (Dollar Bill): https://www.youtube.com/watch?v=I3w7N4KMHMA

Puya in masina de competitie cu Vali Porcisteanu: https://www.youtube.com/watch?v=XDEobZ1eI4Y
Sursa: MusicExpertCompany - 7 Iunie, 2013