# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Doddy feat. Adeline - "Iti va fi dor"

Doddy feat. Adeline - "Iti va fi dor"

Doddy feat. Adeline - "Iti va fi dor"
"Iti va fi dor" a fost unul dintre cele mai cerute single-uri din aceasta perioada, dovada fiind numarul impresionant de vizionari atrase pe net de catre teaser si de piesa, Doddy si Adeline fiind in acest moment doi dintre cei mai urmariti artisti ai generatiei tinere.

Videoclipul piesei "Iti va fi dor", coproductie MusicExpertCompany - Mango Records, este regizat de Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production si prezinta intr-un decor spectaculos si intr-o maniera emotionanta intreaga colectie de simboluri ale copilariei care te vor face sa "retraiesti" acele momente dragi.

Doddy: "In videoclipul piesei "Iti va fi dor" ne-am propus sa reamintim prin imagini cu obiecte si obiceiuri intalnite foarte rar sau chiar deloc in prezent, ca orice generatie noua va schimba tot ceea ce s-a construit intr-o lume veche. Bineinteles, am avut din nou placerea de a lucra cu Richard Stan si Claudiu Stan. Evolutia lor in materie de video este direct proportionala cu evolutia mea muzicala. Ma bucur ca exista o echipa care a inteles viziunea fiecarei melodii de la inceputul carierei mele pana in prezent... se numeste Vision Production."

Adeline: "Sunt foarte entuziasmata ca azi lansam videoclipul single-ului Iti va fi dor, pentru ca piesa asta e una cu totul speciala in care se vor regasi generatii intregi de oameni. Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu Doddy care, din punctul meu de vedere, este un artist complet. Multumesc echipei mele de la Mango Records, echipei MusicExpertCompany, dar si Vision Production pentru frumosul clip!"

Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production sunt responsabili si cu regia videoclipurilor altor artisti de renume cum sunt Puya, Vescan, Connect-R, Red Blonde, Lora, Dorian Popa, Alin Vaduva, Tudor Sisu si multi altii, in total insumand lejer peste 100 de milioane de vizionari pe net.

Sursa: musicexpert.ro - 2 Decembrie, 2014