# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> DOC și Smiley - Pierdut buletin

DOC și Smiley - Pierdut buletin

DOC și Smiley - Pierdut buletin
HaHaHa Production, Facem Records și Cat Music lansează astăzi un album rap special, prin mesajul puternic și autentic: „DOC & Motzu în HD”. „Pierdut buletin” este primul single extras de pe acest album, o piesa foarte reprezentativă ca mesaj. 

„Cu toții vrem să fim ALTFEL. Vrem să lăsăm o urmă, să nu fim doar «o bucată de lut» dintr-o mie de «bucăți de lut». Dar, odată porniți pe acest drum, cred că uităm să fim NOI ÎNȘINE. Despre asta vorbește piesa «Pierdut buletin», o piesă care poate reprezenta un punct de reper în călătoria fiecăruia dintre noi către sine", a declarat Smiley.

Single-ul, lansat de DOC în colaborare cu Motzu si Smiley, este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusă de către Motzu și Șerban Cazan, iar versurile sunt scrise de către Smiley (Andrei Maria) și DOC. Acesta este însoțit de un material video cu o poveste impresionantă, în regia lui Ionuț Trandafir, după un scenariu care poartă semnătura lui Hypno.

„«Pierdut buletin» vorbește despre căutarea EU-ului înlăuntrul fiecăruia, și nu în validările materiale sau sociale. Visul, trezirea, căutarea EU-ului, dragostea, revolta, stilul, imaginația - toate ale mele, pe muzica lui Motzu, într-un album crescut peste 3 ani, în 18 piese și 64 de minute", a spus DOC.

Albumul „DOC & Motzu în HD” este disponibil pe iTunes: https://goo.gl/JEOZRM

DOC activează pe scena hip-hop din 1997, când, împreună cu Nwanda și Deliric, pune bazele trupei Trilogia. Doi ani mai târziu, în 1999, lui DOC și Deliric li se alătură Vlad Dobrescu și ia naștere trupa CTC (Controlul Tehnic de Calitate), cei trei înființând label-ul independent de hip-hop Facem Records. 
Rapper-ul pornește în 2010 și un proiect solo, lansând primul album — „Scăpat de sub control” —, un material compus din 22 de track-uri și colaborări cu artiști precum Cedry2k, Maximilian, Guess Who si Bitză. Urmează, în 2011, mixtape-ul „Rapcapitulare” și cel de-al doilea album, „Lucrare de control”, iar în 2013, DOC lansează mixtape-ul „Trailer”. Din 2014, DOC colaborează cu echipa HaHaHa Production, împreună cu care a lansat, până acum, single-urile „Bula mea” (feat. Vlad Dobrescu & Deliric) și „Băiatul bun, băiatul rău” (feat. Ana Maria Alexie și Vlad Munteanu), incluse pe albumul „DOC & Motzu în HD”. 
Sursa: HaHaHa Production - 3 Decembrie, 2015