# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Dl. Problema și Cristina Stroe sunt "De neclintit"

Dl. Problema și Cristina Stroe sunt "De neclintit"

Dl. Problema și Cristina Stroe sunt "De neclintit"
Dupa 12 ani, Dl. Problema revine pe piata muzicala, cu un nou single si cu un gen muzical total diferit, fata de cel care l-a consacrat pana acum. "De Neclintit" reprezinta povestea de viata a lui Bogdan Tascau, omul, dar si al fiecarui roman in parte. Textul piesei este un rezumat al ultimilor 25 de ani, un mesaj pentru cei tineri ce duc lipsa de modele reale, confruntandu-se cu pierderea motivatiei si a inspiratiei. In vara lui 2014, versurile piesei au iesit natural din suflet, inspirate din cotidian, fiind povestea unui om simplu, ale carui valori sunt corectitudinea, integritatea, adevarul si libertatea.

De 16 ani activ in industria muzicala Bogdan Tascau alias Dl. Problema compune alaturi de echipa sa de la studiourile Code Production productii muzicale pentru artisti conscrati precum Andra, Alb Negru, Andreea Banica, Free Deejays, Alex Mica si multi altii din Romania si din strainatate.

"De Neclintit" este piesa care reprezinta o colaborare intre Dl. Problema si Cristina Stroe, semifinalista in cadrul concursul Vocea Romaniei. Cristina, scrie versuri, compune si produce muzica.

Dl. Problema: "Mesajul piesei "De Neclintit" vine ca un manifest relevant pentru cei 20 de ani de muzica si de viata traita in Romania: "Daca un singur om devine mai bun,  dupa ce asculta piesa "De Neclintit", atunci sufletul meu canta de bucurie!"

Cristina Stroe: "Bogdan mi-a aratat versurile si m-am asezat la pian. Am incercat cateva armonii si apoi, cu ajutorul celorlalti oameni din studio, a iesit piesa "De neclintit". Toata echipa Code Production ne-am regasit in piesa si ne-am deschis sufletul cu usurinta. Mesajul piesei e unul puternic, bine inradacinat in realitatea zilelor noastre. E un mesaj pentru generatia mea."

Piesa a fost inregistrata in studiourile Code Production, muzica apartinand lui Tascau Marian Bogdan si Cristina Stroe, textul scris de catre Tascau Marian Bogdan, Cristina Stroe, Tanasoiu Liviu, iar orchestratia realizata de Tascau Marian Bogdan, Tiganus Alin, Bancila Tiberiu. piesa fiind masterizata de Bunicu Magic, label Code Production. Multumiri speciale grupului de copii Meloritm.

Sursa: Code Production - 9 Decembrie, 2015