# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Delia feat. Kaira - Pe aripi de vant

Delia feat. Kaira - Pe aripi de vant

Delia feat. Kaira - Pe aripi de vant
Daca mai era nevoie de confirmarea ca Delia este o artista complexa ce abordeaza orice gen muzical si stil vestimentar, ea demonstreaza inca o data acest lucru prin piesa si videoclipul "Pe aripi de vant", o colaborare cu Kaira.

Videoclipul regizat de catre echipa Ceva de Vis aduce mai aproape o mica parte din magica si fascinanta lume a circului, o lume in care comicul si tragicul se imbina intr-un spectacol absolut.

Pe aripi de vant este o piesa care transmite foarte mult, e profunda si ma regasesc total in ea. Am primit bucuroasa propunerea casei mele de discuri Cat Music de a inregistra single-ul si de a colabora cu o artista tanara si talentata ca si Kaira. Videoclipul a iesit exact cum mi-am imaginat si cred ca reuseste sa emotioneze inca din primele secunde. Am lucrat cu o echipa minunata, sunt extraordinar de incantata de rezultatul final. Delia

Piesa este compusa de catre echipa Kazibo Music, Alexandru Pelin si Ovidiu Baciu (muzica si text) cu o orchestratie Alex Antonescu si Johann Elliot si evidentiaza intr-un pop clasic, antiteza tristete-fericire, doua trairi ale aceleiasi povesti de  dragoste. Tristetea ce se regaseste in spatele versurile este subliniata prin tinutele alese de catre Andra Moga, prin machiajul senzational realizat de catre Ana Mironescu si prin locatia ce ne duce cu gandul la o poveste cinematografica impresionanta, asemenea tematicii din filmul Water for Elephants.

Colaborarea a avut loc prin intermediul managerilor si producatorilor mei de la Kazibo Music. M-am regasit 100%, atat in versurile mele, cat si in ale Deliei. Cred ca oricine a simtit, la un moment dat acest sentiment de.. "fericire trista". Cat despre colaborarea cu Delia, nu pot spune decat faptul ca sunt extrem de fericita. Este cu siguranta una dintre cele mai bune voci din Romania, de la care am si voi avea foarte multe de invatat. Ca sa nu mai mentionez faptul ca o admir de cand am auzit pentru prima data "Vino la mine, vreau sa fiu iar cu tine.  Kaira

Imaginea acestei lumi mirifice, care sparge barierele neputintei si indeamna visele sa zboare, detaliile cu atmosfera aparte, zbuciumul interior exteriorizat prin dansul contemporan si imaginea de diva a anilor 30 care contrasteaza cu elemente moderne deschid cortina unui spectacol unic si complex la care Delia ne face partasi inca de la prima secunda.

Delia a lansat in avanpremiera videoclipul "Pe aripi de vant" in cadrul unui eveniment ce s-a desfasurat la The Vintage Pub, unde a facut un show live exceptional ce a recreat atmosfera spectaculoasa din videoclip.