# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Daniel Lazar lanseaza videoclipul piesei "Not a Christmas Song"

Daniel Lazar lanseaza videoclipul piesei "Not a Christmas Song"

Daniel Lazar lanseaza videoclipul piesei "Not a Christmas Song"
Asa cum a anuntat, Daniel Lazar a lansat pe 12.12.12, la ora 12.12 clipul piesei “Not a Christmas Song”, primul track promovat de pe “Not a Christmas Album” si totodata, primul single care beneficiaza si de un videoclip oficial. Filmat in regia Meliei Cerchez, materialul urmareste nebunia descrisa de versurile piesei. 

Inca din titlu, un pamflet despre toate simbolurile comune Craciunului, “Not a Christmas Song” urmareste o zi din viata unui killer platit care aflat intr-o “pasa” proasta isi intalneste un alter ego, nimeni altul decat Mos Craciun. Restul tine de nebunie in desfasurare fiindca rand pe rand descoperim toate fanteziile posibile ale personajelor principale, killerul si cea de-a doua sa personalitate, Mos Craciun. Finalul ne aduce abrupt cu picioarele pe pamant. Descoperim ca totul s-a intamplat doar in mintea artistului care visat ca partea sa justitiara a avut o intalnire de gradul zero cu partea sa nu tocmai normala. 

Un bun prieten al artistului si guest star in toata aceasta dementa, Cheloo isi da seama de conditiile in care puteau fi inchipuite toate cele de mai sus si concluzioneaza sec intreaga poveste.

“La asa versuri transpuse pe o asa piesa a iesit exact cum imi inchipuiam. Mesajul este exprimat exact cum trebuie si mai ales cat trebuie. Peste toate trebuie luat ca un pamflet si o parodie. Nu trebuie neaparat inteles ca am ceva cu tot ceea ce inseamna Craciun dar recunosc ca mi se deruleaza imagini din videoclip cand aud cantari cu ler si cetina sau omat pufos. Pur si simplu, am incercat aducerea unui Mos Craciun cu o personalitate exuberanta si adolescentina intr-o manifestare pur imaginara. Am lucrat cu o echipa de excelenta, cel putin pe partea tehnica, iar Melia a fost singurul om care putea tine intr-o logica fireasca a lucrurilor toate bizareriile scenariului si dementa personajelor.” a declarat Daniel.

Sursa: lazardaniel.ro - 13 Decembrie, 2012