# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Cristyz feat. Pavel Stratan - "In Moldova"

Cristyz feat. Pavel Stratan - "In Moldova"

Cristyz feat. Pavel Stratan - "In Moldova"
Ce se intampla cand accentul moldovenesc se imbina cu beaturile hip-hop, ritmul de hora si 2 artisti cu stiluri diferite? - un super feat pentru single-ul “In Moldova”.

”Filmarile la piesa "In Moldova" au fost facute la cetatea Neamt, iar personalul care apare in clip, a fost din pura intamplare. Colac peste pupaza, nu era deajuns ca bunul Dumnezeu ne-a rezervat o zi cum alta nu putea sa fie mai frumoasa, dar ne-a mai trimis si niste grupuri de copii turisti ca sa ne incalzeasca atmosfera, si sa ne infrumuseteze clipul!” Pavel Stratan

O coproductie Cat Music si Voices Media, single-ul este compus de catre Cristyz si Pavel Stratan, iar videoclipul regizat de catre Ioana Gomoi ii aduce pe cei doi artisti intr-o locatie plina de farmec cultural si traditie, Cetatea Neamtului. In clip, alaturi de cei doi artisti, regasim si un grup de tineri dansatori, Ansamblul Ozana din Tg. Neamt.

"Proiectul a inceput in urma unei sesiuni de studio cu un prieten de-al meu Aftimescu. El mi-a aratat o idee de instrumental, facuta de Doru Beats, mi-a placut si am inceput sa producem aceasta capodopera impreuna cu Jay Murano, iar dupa o perioada de timp am cazut de acord cu echipa Voices Media sa ii trimitem lui Pavel Stratan un demo. In 2 zile am primit telefon de la el, mi-a spus ca-i place si ca trebuie neaparat s-o cantam live la zilele Vasluiului. De aici treburile au mers de la sine. " Cristyz 

Daca tanarul Cristyz este la inceput de drum si a colaborat pana acum cu Nimeni Altu’, Mr. Levy, Deliric, Pavel Stratan si-a inceput cariera muzicala la inceputul anilor 2000 si a lansat 3 materiale discografice, dar si numeroase hituri.



Sursa: Voices Media - 18 Noiembrie, 2014