# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Cristi Nistor lanseaza videoclipul "S-au dus nopti"

Cristi Nistor lanseaza videoclipul "S-au dus nopti"

Cristi Nistor lanseaza videoclipul "S-au dus nopti"
Finalistul sezonului 2 de la Vocea Romaniei, Cristi Nistor, se alatura echipei Famous Production si revine in atentia publicului cu single-ul si videoclipul S-au dus nopti.

"Revin cu bucurie pe scena muzicala. Muzica este crezul meu si imi doresc ca muzica mea sa aduca bucurie, sa ajunga in sufletul ascultatorilor si sa le trezeasca emotii si amintiri frumoase", spune Cristi Nistor.

S-au dus nopti este o piesa de vara, care vorbeste despre o dragoste neimplinita, despre sentimente si nopti albe cu gandul la persoana iubita. Piesa este produsa de Famous Production, in colaborare cu Cat Music, compusa de catre Randi, What’s Up si Christian D., iar videoclipul piesei este regizat de catre Slava Sirbu.

"Cristi ni s-a alaturat recent si, din primul moment in care a venit la studio, am stiut ca trebuie sa colaboram. Mi-a placut vocea lui si speram sa va placa si voua ce a iesit", spune producatorul sau, Randi.

Cristi Nistor s-a lansat in industria muzicala romaneasca cu single-ul "Coji de portocale", un featuring cu frumoasa Simona Nae, piesa care a devenit una dintre cele mai difuzate din Romania.

Mai multe informatii despre Cristi aici: https://www.facebook.com/cristinistor231