# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Baietii de la TWO au lansat single-ul “Doare atat de bine”

Baietii de la TWO au lansat single-ul “Doare atat de bine”

Baietii de la TWO au lansat single-ul “Doare atat de bine”
Mihai Gruia si Sorin Brotnei, aka TWO, au single nou. "Doare atat de bine" se lanseaza cu tot cu videoclip, iar personajul principal este Mircea Eremia.

Piesa a fost compusa impreuna cu Theea si produsa de baietii de la DOMG (Dorian Oswin & Mihai Gruia), cei care au nenumarate hituri compuse si produse pentru artisti precum AKCENT, Lora, Alina Eremia, Mellina, Vescan, Puya si multi altii in studiourile Mango Production.
 
Videoclipul piesei "Doare atat de bine" il are invitat special pe Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, si a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Daniel Libeg.
"Piesa 'Doare atat de bine' este o piesa la care tinem foarte mult si la care am lucrat ceva vreme. Ne bucuram de colaborarea cu Theea si Mircea Eremia si speram din tot sufletul sa va placa va fel de mult cum ne-a placut si noua", au transmis baietii de la TWO.
 
Trupa Two, formata din cei doi artisti care au facut parte din proiectul Akcent, a colaborat pana in prezent cu Lora, Kaya Jones (ex. Pussycat Dolls), Mellina, Theea.