# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Aylin - "Cloud", primul videoclip din cariera solo

Aylin - "Cloud", primul videoclip din cariera solo

Aylin - "Cloud", primul videoclip din cariera solo
Cel mai ambitios proiect a lui Aylin a inceput sa prinda contur si in ochii publicului. Dupa un an si jumatate de munca in studiouri de inregistrari, Aylin se prezinta in fata publicului cu un nou stil muzical si o imagine fresh. Artista a surprins placut o data cu aparitia noului single, Cloud, si iata ca la mai putin de 3 saptamani Aylin lanseaza si primul videoclip din cariera solo.
 
Aylin lanseaza clipul piesei Cloud, primul single de pe viitorul album de muzică jazz-pop, ce urmează să fie lansat în primăvara 2013. În regia lui Răzvan Marinescu, videoclipul a fost filmat în Dobrogea, în satul bunicii lui Aylin.  Intr-o vale in care obisnuia sa isi petreaca timpul in copilarie, Aylin si echipa acesteia au creat un decor de poveste care sa puna in valoare acordurile piesei Cloud.
 
"Este primul videoclip pe care îl fac pentru primul meu album, aşa că mi s-a părut important ca alegerile pentru proiect să spună ceva despre mine. Regizorul este Răzvan Marinescu, care mi-e prieten foarte drag, iar locul în care am filmat este satul bunicii mele, dealurile sunt cele pe care alergam când eram mică. Sigur că puteam să nu ne complicăm cu logistica, dar făcând lucrurile în modul acesta, am reuşit să facem un videoclip extrem de personal. Sunt nişte relaţii şi legături strânse pe care ţin să le am, chiar dacă presupun un efort mai mare.”, declară Aylin.
 
Filmarile ce au durat mai bine de 14 ore au fost extrem de atent ghidate de catre regizorul Razvan Marinescu. Clipul filmat la mijlocul lunii septembrie a fost o adevarata desfasurare de forte si asta pentru ca s-a dorit din start un clip extrem de personal si care sa o reprezinte pe Aylin si in aceasta noua ipostaza.

"Pe Aylin o cunosc din 2006, am fost colegi in serialul CU un pas inainte si de atunci ne-am si imprietenit. Ca regizor, am mai lucrat cu ea si la clipul pentru piesa Crezi in mine si a venit cumva natural si colaborarea pentru Cloud. Filmarile au decurs foarte bine, Aylin este o actrita frumoasa si extrem de expresiva si practic a facut show. Mai toate cadrele se terminau cu aplauzele tuturor celor de pe platou", spune Razvan Marinescu, regizorul si producatorul videoclipului.
  
Piesa compusa de Bazooka si Christie de la Moonlight Breakfast a urcat deja in clasamentele muzicale de specialitate, iar in aceasta seara Aylin va organiza un eveniment de lansare a noului videoclip la Restaurantul Collage din Bucuresti.  Alaturi de trupa ei, The Lucky Charms, artista va interpreta cateva piese de pe viitorul album si tot cu aceasta ocazie isi va prezenta si noul concept de show. Pentru promovarea albumului, Aylin a realizat şi o şedinţă foto împreună cu fotograful Tibi Clenci şi stilistul Amir Dobos (The One). 

Piesa Cloud este compusă de Bazooka şi Christie de la Moonlight Breakfast.
Sursa: Versuri.ro - 15 Noiembrie, 2012