# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Annely Cole - "Doar la noi"

Annely Cole - "Doar la noi"

Annely Cole - "Doar la noi"
Annely Cole revine in atentia fanilor cu un nou single, Doar la noi, si o imagine complet schimbata. Artista a carei muzica s-a auzit deja in Polonia, Rusia, Bulgaria si in alte cateva tari din Europa ataca topurile muzicale cu o piesa de dragoste in limba romana.

Cu un timbru vocal special si o imagine puternica, talentata artista doreste sa se impuna in industria muzicala autohtona asa ca impreuna cu casa ei de discuri, Sprint Music, au lucrat atent la toate detaliile proiectului. Single-ul “Doar la noi” produs in studiourile Hype On Production, detinut de catre F Charm si Xonia, are un vibe fresh si se remarca prin autenticitate.


"Doar la noi este o piesa de vara la care am lucrat in ultimele luni si a iesit exact asa cum mi-am dorit. Am stiut de la inceput ca imi doresc o piesa in limba romana si asta pentru ca mesajul meu ajunge mult mai usor catre public!" a declarat Annely Cole.

Indraznetul proiect al lui Annely Cole a fost lansat pe piata chiar in toamna lui 2011, primul videoclip a starnit multe controverse datorita aparitiei sexy a lui Vladimir Draghia. Muzica cantaretei cu parul rosu aprins a ajuns rapid in topurile internationale, iar ofertele de concerte nu au intarziat sa apara. Reintoarsa pe plaiurile natale, Annely a bifat o aparitie de senzatie la RMA 2012 si cateva single-uri primite foarte bine de public.

Sursa: Versuri.ro - 9 Mai, 2013