# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Angelika Vee a lansat o piesă noua, “Get a life”

Angelika Vee a lansat o piesă noua, “Get a life”

Angelika Vee a lansat o piesă noua, “Get a life”
Multă emoţie în cel mai nou single al artistei Angelika Vee - "Get a life". Piesa are un sound fresh şi dinamic, fiind genul acela care te prinde de la prima ascultare.

"Get a life" descrie o poveste în care se regăseşte fiecare la un moment dat. Uneori e nevoie de un nou început şi trebuie să găseşti curajul de a-ţi schimba viaţa.

"Îmi amintesc că pe cînd scriam piesa, eram supărată pe o situaţie dintr-o relaţie anterioară şi tot ce îmi doream era să fiu lăsată în pace. Nu cred că există un mod mai frumos de a spune acest lucru, decât prin muzică", a spus Angelika.

"Uneori trebuie să dăm cărţile pe faţă, chiar dacă nu este modul cel mai frumos sau plăcut. Toate sentimentele şi emoţiile negative ne pot face rău la un moment dat. Am fost surprinsă atunci când aceste cuvinte "Get a life" au ieşit din gura mea şi producătorul Chris Reece, cel cu care am compus piesa, a schiţat o jumătate de zâmbet pentru că nu înţelese dacă este o glumă sau vorbesc serios. Am simţit tensiune şi furie care trebuiau eliberate. Cred că acestă piesă i-ar putea ajuta pe toţi care trec prin situaţii similare", a adăugat artista.

Versurile piesei "Get a life" au fost scrise de Angelika Vee, iar muzica poartă amprenta producătorului Chris Reece.

Angelika Vee este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine din spaţiul românesc şi este foarte apreciată atât în calitate de compozitoare, cât şi de interpretă. Spre bucuria fanilor, interpreta promite să-i surprindă curând cu câteva melodii.