# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Andreea Banica - Hot de inimi

Andreea Banica - Hot de inimi

Andreea Banica - Hot de inimi
"Hot de inimi" este cea mai noua piesa lansata de catre Andreea Banica. Ca si in cazul altor piese lansate de catre Andreea, cum ar fi "In lipsa ta", "Acelasi iubit", "Shining Heart", "Rupem boxele", "Hot de inimi" este o noua colaborare cu compozitorul Laurentiu Duta, insa de aceasta data alaturi de Gabriel Huiban, Daris Mangal si Sergiu Buta. 

Dupa piese energice, balade romantice, pop-latino, single-ul "Hot de inimi" este un pop-dance, cu influente trap. Piesa continua linia povestii de dragoste spusa in single-urile "Acelasi iubit", "Doi", "Supererou", despre iubire nemarginita si neconditionata, insa acum spusa metaforic si urban-flirty. 

Milioane de vizualizari pe YouTube, difuzari pe posturile radio si TV, zeci de concerte si evenimente atat in tara, cat si in strainatate, colaborari pentru piese in limba engleza, franceza, spaniola (Ale - feat Narcotic Sound, "Una palabra - feat Sunrise Inc si "Red Lips" feat Aggro Santos), anul 2015 a fost un an plin de proiecte muzicale pentru sexy-diva Andreea Banica.
Sursa: Cat Music - 18 Noiembrie, 2015