# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> Andreea Balan - turneu in 15 orase cu Dancing Show

Andreea Balan - turneu in 15 orase cu Dancing Show

Andreea Balan - turneu in 15 orase cu Dancing Show
Andreea Balan a anuntat pe pagina ei de Facebook datele turneului national in care porneste in a doua jumatate a anului. Artista a reinventat conceptul Dancing Show si se pregateste sa il arate publicului din toata tara!

Dupa succesul inregistrat de Mix Music Evolution Tour anul trecut in 33 de orase mari din Romania, Andreea Balan este cap de afis al celui mai mare turneu al anului 2012, Mix Music Evo! Cantareata, cele sase colege dansatoare si partenerul de scena Petrisor Ruge vor prezenta cel mai complex show artistic fanilor din Moldova si Dobrogea pe parcursul intregii veri!

Dancing Show inseamna multe stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume. Dupa show-ul Lectia de dans din 2010,  Andreea a lansat in 2011 nu mai putin de 3 showuri diferite: Dancing Show, Bunny Show si Christmas Party si a sustinut peste 150 de concerte in toata tara.

Playlistul va include si cel mai nou single, Money Love, cu un show special ce include o cusca, uniforme de politiste-sexy pentru dansatoare si o coregrafie inedita! Piesa care a strans peste 500.000 vizualizari pe YouTube intr-o luna de la lansare.

10 iunie - Botosani
17 iunie - Suceava
24 iunie – Campulung Moldovenesc
01 iulie - Falticeni
08 iulie - Roman
15 iulie - Piatra Neamt
22 iulie - Bacau
29 iulie - Onesti
5 august - Constanta
12 august - Mangalia
17 august - Neptun
19 august - Venus
24 august – Eforie Nord
26 august - Saturn
9 septembrie – Bucuresti, Piata Constitutiei

Andreea s-a declarat foarte entuziasmata de turneu pe pagina ei de Facebook (//facebook.com/andreeabalan): "Iepurasilor, anul trecut am sustinut 33 de concerte in cadrul mega-turneului Mix Music Evolution Tour. Anul acesta urmeaza partea a2a - MixMusic Evo si va prezint cu drag datele. Abia astept sa cantam si sa dansam impreuna!" 
Sursa: andreeab.ro - 14 Aprilie, 2012