# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Alexandra Stan lanseaza videoclipul piesei "Thanks For Leaving"

Alexandra Stan lanseaza videoclipul piesei "Thanks For Leaving"

Alexandra Stan lanseaza videoclipul piesei "Thanks For Leaving"
Alexandra Stan lansează astăzi cel mai nou videoclip al său – "Thanks for leaving". Piesa vorbește despre noi începuturi, alegerile pe care le putem face în situații dificile pentru a putea merge mai departe, bucuria de a te descoperi și de a fi tu însuți. 
 
Videoclipul este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks for leaving” și prezintă finalul unei relații, dar și un nou început. Mesajul transmis este acela că în viața fiecărui om există cel puțin o persoană căreia îi putem mulțumi că a plecat.
 
"Când piesa a fost compusă, am realizat că oamenii vor înțelege prin ce am trecut și dorința mea de a lupta pentru o viață mai frumoasă. Mi-am dorit ca “Thanks for leaving” să fie prima piesă după această pauză și mă bucur că toate aceste sentimente și emoții le-am putut exprima prin piesă și videoclip”, a declarat Alexandra Stan.
 
Scurtmetrajul prezintă povestea unei relații dăunătoare, decizia de a pune punct, emoțiile și primii pași spre un nou capitol din viață. Acesta arată că o despărțire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci și un nou început.
 
Povestea are patru părți care pot fi urmărite pe canalul oficial de YouTube al Alexandrei Stan, iar pagina sa de Facebook este https://www.facebook.com/AlexandraStanTheArtist

Sursa: Versuri.ro - 28 Aprilie, 2014