# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Alexandra Stan lanseaza noul videoclip "Cherry Pop"

Alexandra Stan lanseaza noul videoclip "Cherry Pop"

Alexandra Stan lanseaza noul videoclip "Cherry Pop"
Mult asteptatul single care marcheaza intoarcerea Alexandrei Stan in mainstream-ul muzicii pop-dance se lanseaza astazi, impreuna cu un videoclip modern si spectaculos.
 
"Cherry Pop" este plină de energie cu note si inflexiuni sexy, aducand pe scena romaneasca un aer fresh. Piesa a fost compusa de catre Alexandra insasi, alaturi de Erik Lidbom si Lukas Hällgren si inregistrata la Fonogram Studios.
 
Videoclipul a fost filmat in studiourile Buftea, intr-un set special construit pentru acest proiect, in regia lui Khaled Mokhtar. Alexandra joaca o partida de tenis intr-un decor futurist, alaturi de o serie de dansatori parca proaspat coborati dintr-un musical din viitor. Artista va va cuceri cu o nota de senzualitate, iar cadrele in care ea joaca rolul unei ingenue indragostite alterneaza cu momente de dans in coregrafia lui Emil Rengle.
 
Schimbarea de look a Alexandrei va nauci fanii care asteaptau cu nerabdare un nou  videoclip din partea acesteia. Pentru a fi la curent cu noutati legate de Alexandra Stan, puteti accesa pagina oficiala a acesteia de Facebook sau Instagram: 
  
Sursa: Fonogram Entertainment - 28 Mai, 2014