# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Adrian Sina lanseaza "Pierdevara" feat. CoJo

Adrian Sina lanseaza "Pierdevara" feat. CoJo

Adrian Sina lanseaza "Pierdevara" feat. CoJo
Adrian Sina lanseaza o piesa pop potrivita cu vara care a inceput in premiera pe pagina lui de Facebook! "Pierdevara" este o colaborare cu Cojo si promite sa fie unul dintre hiturile acestei veri!

Cum vara incepe sa Arda din ce in ce mai tare, Adrian Sina s-a hotarat sa schimbe aerul si ritmul, lansand noul sau single Pierdevara.

Adrian a colaborat cu Cojo, o frumoasa artista care a lansat de curand single-ul de debut produs tot de Adi, Hai Pa. Despre aparitia solistei, el a declarat: "Cojo este o tanara in care eu cred foarte mult si cred ca vocea ei completeaza perfect piesa si starea piesei. Muzica pop a revenit iar piesa de mai jos promite sa fie unul dintre hiturile verii - "Pierdevara"! Pe langa noul single, vara asta lucrez la un show nou, o formula de scena fresh cu trupa live in care voi canta atat hiturile mele intr-o versiune speciala si cateva coveruri surpriza." a povestit el despre cursul pe care il va urma cariera sa in aceasta vara. 

Noul single a fost lucrat in studiourile Premium Artist, acolo unde au aparut si cele mai recente single-uri Delia (Cineva la usa mea), Lora (Capu' sus), Alina (Tu esti vara mea) sau Cojo (Hai pa!). Sa nu uitam si de cel mai recent hit al lui Adrian - Arde ceva, care se aude peste tot la radio ajungand recent in top 20.


Sursa: Versuri.ro - 31 Mai, 2013