# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Adda ne face o declaratie sincera - "Sunt bine"

Adda ne face o declaratie sincera - "Sunt bine"

Adda ne face o declaratie sincera - "Sunt bine"
După hitul ”Îți arăt că pot”, single-ul motivațional care s-a clasat pentru multe săptămâni pe locul 1 în topurile de radio și tv și care a câștigat premiul Best Pop la Romanian Music Awards 2014, Adda lanseaza single-ul ”Sunt bine”, o continuare a poveștii în care ne-a aratat că poate.

”În piesa asta cred că ne regăsim cu toții. Toate versurile și compozițiile mele se bazează pe ceea ce simt eu, iar când am scris ”Sunt bine”, împreună cu Marius Moga și restul artiștilor talentați din echipa DeMoga Music, am simțit să transmit oamenilor mesajul că nu poți trăi fără iubire. Sunt foarte fericită că am filmat cu Iulian Moga, am luat cursuri de echitatie special pentru acest clip și o să merg în continuare, pentru că am dezvoltat o relație foarte specială cu Elic, calul pe care îl puteți admira in videoclip. Am emoții! Este al 2-lea single pe care îl lansez după ”Îți arăt că pot” și sper din suflet să vă placă!”, spune Adda.

”Sunt bine”, o piesă cu mesaj puternic, este inspirată din sufletul și trăirile Addei, așa cum ne-a obișnuit până acum in piesele lansate - ”Loverboy”, ”Cu drag” și ”Îți arăt că pot”. Adda a compus piesa împreună cu Marius Moga, Ionuț Vasilache și Robert Toma, artiști cu care lucrează inca din 2011, când a intrat în familia DeMoga Music. La compoziția versurilor au participat și doi tineri talentați, care au câștigat concursul ”Sunt bine”, desfășurat pe Facebook-ul Addei și al lui Marius Moga.

”Sunt foarte mândru de Adda, surioara noastră din familia DeMoga Music, care crește  în topuri și în ochii oamenilor, cu viteza luminii! Ea își dorea să se facă artistă când va fi mare și mă bucur să văd că îi iese de minune! Cu un premiu pentru cea mai bună piesă pop 2014 și ambiția ei de neoprit, Adda ne arată că poți să-ți îndeplinești visurile, alături de oameni frumoși, lângă care să te dezvolți muzical și să dai tot ce e mai bun din tine. ”Sunt bine” este al 2-lea single al Addei și sunt sigur că o să vă placă mult, pentru că este despre ea. Ea scrie ce simte!”, declara Marius Moga.

Piesa a fost foarte așteptată de catre fani, care au reacționat extraordinar la o postare de pe Facebook-ul artistei, care dezvăluia o bucațică din viitorul single
Sursa: Cat Music - 26 Septembrie, 2014